AVÍS LEGAL


 

Aquest lloc i tots els seus continguts, incloent els textos, imatges, so i qualsevol material, són propietat de Daitec, Disseny i Automatització Industrials Tècnics SL, o d'empreses que hagin estat autoritzades per a l'ús d'aquest contingut.

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest web site resta subjecte a les condicions següents:

  • No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.
  • Daitec, Disseny i Automatització Industrials Tècnics SL no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d'aquesta empresa.
  • Daitec, Disseny i Automatització Industrials Tècnics SL no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi.
  • En cap cas les cookies o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar, serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web site.

 

 

TERMES D'ÚS

 

Benvingut al lloc web de daitec.es (d'ara endavant l'anomenarem "web site". A continuació apareixen les condicions i les restriccions que regulen web site. Si no està d'acord amb les condicions o no desitja vincular, no utilitzi aquest web site.

Utilització de marques registrades

Els productes i noms que apareixen al web site daitec.es són noms oficials, marques comercials registrades o marques de servei dels seus corresponents empreses. Daitec, Disseny i Automatització Industrials Tècnics SL no autoritza l'ús de marques registrades, etc. als clients i / o visitants d'aquest lloc web. Queda totalment prohibit qualsevol ús no autoritzat de les marques registrades i la resta de contingut publicat en aquest web site sense el consentiment escrit de Daitec, Disseny i Automatització Industrials Tècnics SL.

Garanties sobre el contingut

Ens esforcem per assegurar la precisió del contingut i mantenir-lo actualitzat, peró no ens fem responsables ni oferim garanties ni cap representació davant els nivells de precisió i actualitat, ni garantim que aquest contingut sigui complet.

Enllaços

No necessita demanar permís si voleu enllaçar aquest web site. Tot i això, Daitec, Disseny i Automatització Industrials Tècnics SL no aprova que es pugui accedir a aquest web site des de webs pornogràfiques o difamacions a persones incloent Daitec, Disseny i Automatització Industrials Tècnics SL. Si vol enllaçar el nostre web site seguiu les següents instruccions:

En mostrar el nom de l'empresa, assegureu-vos que apareix correctament com Daite, Dissseny i Automatització Industrials Tècnics SL. No alteri logotips, tipografies, imatges i altres continguts que apareguin al nostre web site.

Daitec, Disseny i Automatització Industrials Tècnics SL no verifica els enllaços a altres espais web. Daitec, Disseny i Automatització Industrials Tècnics SL no es fa responsable dels continguts dels espais web on està enllaçat ni de cap problema o dany relacionat que es produeixi a causa de l'ús dels espais web esmentats. Daitec, Disseny i Automatització Industrials Tècnics SL no té control dels espais web que ens enllacen.

Jurisdicció i lleis governamentals

El contingut d'aquest web site i els temes exposats es regiran per la legislació d'Espanya. Qualsevol discussió relacionada o que sorgeixi del web site es regirà i s'interpretarà per aquesta normativa.

Informació sobre els productes

Daitec, Disseny i Automatització Industrials Tècnics SL no es fa responsable de la pèrdua de beneficis comercials que sorgeixin de l'ús dels productes presentats en aquest web site, o la pèrdua o canvi de la informació registrada com resultat de l'ús dels seus productes.

Reservat el dret de suspendre algun dels productes i / o serveis, així com suspendre els preus.

Per a una millora dels nostres serveis, és possible que canviem sense previ avís les categories i especificacions, així com l'aspecte.

És possible que les imatges apareguin en un to diferent de colors en funció de les característiques dels monitors.

Reservat els drets de canviar els termes sense previ avís mitjançant la col · locació de versions modificades del web site.

DAITEC, Disseny i Automatització Industrials Tècnics SL

C/Ronda St. Pere, 314 (08251) Santpedor (BARCELONA) - SPAIN

TEL: 34 93 827 38 11

FAX: 34 93 827 38 11