A Daitec sabem que la tecnologia està canviant el món i és per això que ens esforcem per estar preparats i aportem la millor solució per a les seves necesitats.

El dia a dia necessita cada vegada més l'ús de smartphones i/o tablets i aquest fet està revolucionant la manera de dur a terme les tasques quotidianes. Gairebé sense adonar-nos, anem integrant aplicacions que ens ajuden en el nostre treball i vida diaris i són vitals per dur a terme aquestes tasques.

Daitec disposa de consultoria, anàlisi i desenvolupament d'aplicacions a mida per a plataformes IOS i Android. Totalment certificades per Apple i desenvolupadors d'apps Android.

tablet and phone Android

Primer estudiem les necessitats del client i analitzem la idea que té. Posteriorment realitzem el disseny de la interfície en funció de la idea principal i més tard fem una aplicació a mida amb una interfície gràfica atractiva, utilitzable i accessible des de diversos dispositius com IPhone, iPad i Android.

També ens encarreguem de publicar l'aplicació al seu Marketplace corresponent.

 

tablet app 2

tablet and phone IOS

Creiem en els conceptes d'aplicacions a mida que facilitaran els processos de la seva empresa en totes les àrees i li permetran arribar als seus clients de manera personalitzada.

 • Estudi de les necessitats del client.

 • Anàlisi de la seva idea principal.
     
 • Disseny de la interficie ideal.
    
 • Construcció de l'aplicació a mida.
    
 • Publicació al Marketplace (AppStore i Google Play).
    
 • Creació del codi QR.

                          iphone app

L'equip de Daitec pertany a la plataforma de desenvolupadors d'Android (Google Android Developers) ia la plataforma de desenvolupadors de Google Play.

ico-apps-androidico-apps-iphone