Realitzem simulacions i asssajos per oferir la màxima fiabilitat prèvia a la descàrrega de l'autòmat per reduir costos y riscos aliens al servei.

Amb més de 10 anys d'experiència dels nostres professionals en els camps de la programació, sent aquest el segell identificatiu de la nostra empresa.

Sabem l'important que resulta per la seva empresa la fiabilitat, precisió i seguretat. Per això mateix posem a la seva disposició projectes amb garantia d'èxit:

 Cèl.lules de producció flexibles

 Màquines especials

 Màquines-eines

Sistemes d'alta disponibilitat

Gestió d'infraestructures

Paletització i empaquetat

Autòmats i equips electrònics: Sempre vam optar pels equips i components que ofereixen una robustesa i rendiment reconeguts en el mercat. Aquestes són algunes de les marques amb les quals col.laborem:

 

Busos de Camp: realitzem tot tipus d'aplicacions, des d'un petit quadre de comandament fins a una complexa xarxa d'autòmats interconnectats.

 

 

Cada estudi del projecte s'adapta totalment a les necessitats de la seva empresa, oferint una òptima integració dels objectius marcats en les seves instal · lacions. Elaborem i lliurem el seu corresponent diagrama gràfic per tenir una comprensió i control total del seu projecte.

 

Servei Tècnic i Manteniment

En Daitec treballem estretament amb els nostres clients. Sabem que necessita obtenir el màxim rendiment dels seus sistemes i instal · lacions, amb l'objectiu de reduir dràsticament els costos de manteniment i aturades productives, oferim els serveis de suport i manteniment de les seves instal · lacions, per conservar-les en un estat òptim de producció. Disposem d'un personal tècnic altament qualificat i plenament capacitat, per desenvolupar les tasques que ajudin al seu negoci a rendir amb escreix.