Dissenyem i construïm quadres elèctrics adaptats a les necessitats de la seva empresa per aconseguir el màxim rendiment de les seves instal.lacions.


Amb més de 10 anys d'experiència dels nostres professionals, ens consolidem en el disseny i la fabricació de quadres elèctrics.

Disseny i estudi elèctric: El disseny i els esquemes elèctrics es desenvolupen amb programes CAD/CAE, segons les normatives i especificacions del client i utilitzant programes de reconegudes marques del sector.

 

Muntatge d'armaris elèctrics: Ens encarreguem del muntatge dels armaris i caixas, amb els seus respectius elements, així com tota la instal.lació i cablejat de camp. Sempre optem pels equips i components que ofereixen una robustesa i rendiment reconeguts en el mercat. Aquestes són algunes de les marques amb les quals col.laborem:

                                                                                                                                     

                                                                                                                                             

Les nostres instal.lacions estan perfectament preparades per desenvolupar i testejar els projectes que ens sol.liciti, sotmetent-los a intenses proves de qualitat, per a una excel.lent posada en marxa a les instal.lacions de la seva empresa.

Servei Tècnic i Manteniment

En Daitec treballem estretament amb els nostres clients. Sabem que necessita obtenir el màxim rendiment dels seus sistemes i instal.lacions, amb l'objectiu de reduir dràsticament els costos de manteniment i aturades productives, oferim els serveis de suport i manteniment de les seves instal-lacions, per conservar-les en un estat òptim de producció. Disposem d'un personal tècnic altament qualificat i plenament capacitat, per desenvolupar les tasques que ajudin al seu negoci a rendir el màxim.