El nostre objectiu és clar: Reducció de costos i augment de producció buscant la màxima rendibilitat. Garantim robustesa, fiabilitat, velocitat i precisió en el desenvolupament de les tasques per a les quals està concebut 365 dies l'any.

En Daitec responem a les necessitats d'automatització i robotització aportant solucions i millores al seu negoci. Adaptem els robots a qualsevol entorn industrial:

 

 . Manipulació d'elements amb velocitat i precisió.

 . Tasques repetitives de soldadura, pintura o ensamblat.

 . Manipulació de productes voluminosos i pesats.

 . Entorns extrems de temperatura.

 . Entorns tòxics o agressius.

Robotitzar la seva empresa és tan rendible com segur.

Sabem que la seguretat és important per al seu negoci, per això mateix aportem solucions pràctiques i eficaces, sabem que on no arriba l'operari arribarà el seu robot. Mantingui la seva empresa activa les 24 hores, reduint els costos i riscos de treball que puguin repercutir sobre la qualitat final dels seus productes.

En Daitec desenvolupem sistemes robotitzats adaptats als objectius del seu negoci. Realitzem tot tipus d'implantació, ja siguin eixos cartesians, SCADA o robots de qualsevol marca o model.

                                                                                                                              

Analitzem les necessitats de cada client, realitzant un estudi valorat i posteriorment l'avantprojecte, l'objectiu és trobar la millor solució en cada cas. Les nostres especialitats són:

Paletitzat: Paletitzat de caixes de diferents mides i formats, des de baixes a molt altes produccions, amb possibilitat de dissenyar capes i de canvi de formats.

Segellat: Aplicació de cola o adhesius a peces o conjunts de forma homogènia, amb total precisió, agilitat i reducció de material residual.

Manipulació: Càrrega i descàrrega de màquines, polit, muntatge de peces, marcatge, treball amb objectes pesats o de gran velocitat són les nostres especialitats.

Soldadura: Oferim qualsevol tipus de projecte de soldadura per resistència, soldadura CO2 (MIG / MAG) i aplicat a subconjunts, cadires, armaris, silenciadors.