Sabem que el seu negoci requereix de la integració d'una varietat de sistemes diversos per a la gestió i automatització de les seves instal.lacions. En Daitec aportem la solució per al control total del procés.

Amb més de 10 anys d'experiència, Daitec posa al seu servei les eines necessàries per iniciar el seu projecte:

 • Visualització i modificació de diferents paràmetres de la producció.
    
 • Controls de qualitat de forma automatitzada amb toleràncies, índex de peces OK/NOK.
    
 • Anàlisi i registre de l'estat de les alarmes i avaries en un històric, proporcionant la informació per avaluar els estats d'error i índexs de fiabilitat.
    
 • Monitorització de les diferents variables dels sistemes com nivells, posicions, temperatures, etc.
    
 • Sistemes de traçabilitat per a un control total de la producció i stocks.
    
 • Avaluació del desgast dels diferents components de la maquinària segons la quantitat i tipus de maniobres realitzades com manteniment preventiu..
    
 • Adaptabilitat i potència que permeten substituir els simples i tancats pupitres de control, per útils xarxes amb múltiples punts d'interacció.
    
 • Creació de gràfics i informes per fer un seguiment i avaluar les evolucions del sistema.
   
 • Supervisió i restricció d'usuaris.
    
 • Adaptació de la interfície segons l'usuari i procés a controlar.

Daitec ofereix la creació de sistemes SCADA per al seu negoci. Aquest sistema informàtic permet mantenir el control de la seva producció i / o instal · lacions, proporcionant una comunicació directa amb els dispositius de camp i controlant el procés de forma automàtica des de la pantalla del seu ordinador. Creem sistemes que permeten realitzar accions directes de control facilitant la gestió de la seva empresa per aconseguir resultats ràpids i eficaços.

Mitjançant els sistemes SCADA, podrà gestionar i recollir informació des de qualsevol part del món, podrà accedir a l'historial de cadascuna de les seves màquines per conèixer el rendiment al que es veu sotmès en tot moment obtenint una llista de processos que quedaran guardats a la base de dades empresarial.

Adaptació i integració dels seus sistemes de gestió.

El programari de supervisió SCADA presenta una interfície gràfica fàcil d'utilitzar sent adaptada i dissenyada a les preferències del client. Controli còmodament des del seu ordinador qualsevol tipus de xarxa o bus de camp amb el seu driver corresponent i visualitzi i informi ràpidament de qualsevol incidència que es produeixi durant el procés de producció, ja sigui a través de la xarxa local o d'Internet, obtenint qualitat, productivitat i estalvi de costos.

Daitec desenvolupa les seves pròpies aplicacions SCADA en Visual Studio.NET. També treballem amb marques reconegudes per oferir una ferma estabilitat dels seus sistemes.